Onze diensten

Consilitech combineert de kennis van engineering en auditering en neemt daarbij uw technische installaties onder de loep. Onze specialisatie ligt in de domeinen verwarming, koeling, ventilatie, sanitair, elektriciteit en duurzame en alternatieve energiebronnen. Een efficiënt en duurzaam energiebeheer is goed voor het milieu en heeft een aanzienlijk effect op uw energiefactuur.

Engineering & auditering

Een nieuwbouwproject op de planning of een renovatie voor de boeg? Daar komt heel wat bij kijken. Wij bij Consilitech bieden ondersteuning aan om het energiebeheer van uw gebouw en installaties uit te werken en/of te optimaliseren.

Lees meer

Onderhoud

Naast het ontwerp en indienststelling (project commissioning) van uw technische installaties kunnen we u ondersteuning bieden in de totale nazorg, meer bepaald het onderhoud via een MJOP. Hiermee kan u op voorhand inschatten voor welke onderhoudskosten u komt te staan en op welke termijn deze voorzien zijn.

Lees meer

Alternatieve energie & milieu

De dag van vandaag wordt steeds meer aandacht besteed aan topics als duurzaamheid en milieu. Consilitech gelooft in hernieuwbare energie, nu en in de toekomst. Wij maken daarin het verschil door de meest efficiënte en duurzame combinatie van systemen te bepalen, afgestemd op uw specifieke noden.

Lees meer