Over ons

Over ons 2

Ons verhaal

Kris Vanrenterghem, zaakvoerder van Consilitech, behaalde zijn diploma elektriciteit en elektronica en vulde deze kennis aan met opleidingen tot inspecteur technische installaties (BCCA) en gerechtsexpertise. In 2001 ging hij aan de slag in de warmtepompsector. In 2004 maakte hij de overstap naar ontwerper, vervolgens naar projectleider, projectmanager en zo tot business unit manager.

in 2012 zag Consilitech het levenslicht als éénmanszaak waarna het eind 2016, mits een uitbreiding van het team, doorgroeide naar een volwaardig studiebureau speciale technieken. Consilitech is een jong, dynamisch bedrijf in volle expansie. We zijn een gedreven multidisciplinair team met deskundige medewerkers die geloven in de kracht van kwaliteit en dienstverlening waarbij integriteit centraal staat.

Waarom kiezen voor Consilitech?

Een extern bureau is een meerwaarde.

Consilitech handelt met de nodige objectiviteit. Bedrijfsblindheid wordt uitgesloten en er is geen voorkeur voor bepaalde merken of installatiebedrijven. Daarnaast bespaart u kostbare tijd en ook geld. Wij ontzorgen u waardoor er tijd vrijkomt die u kan investeren in andere zaken. Geld besparen? Ja, want uw investering in adviesverlening verdient u reeds terug tijdens het bouw- of onderhoudsproces door een optimaal concept en een strategische materiaalkeuze.

Wij ondersteunen u van cradle to grave.

Onze grote troef is de combinatie tussen engineering en auditering. Consilitech werkt vanuit een holistische visie waardoor een synergie ontstaat tussen de verschillende kennisdomeinen. Binnen engineering verstrekken we u advies omtrent uw energiebeheer bij de planning en uitwerking van gebouwen. Eens een gebouw met zijn installaties in gebruik is, voorzien we aanvullende ondersteuning aan de hand van audits. Zo staan we u en uw project bij van cradle to grave. Consilitech biedt maatwerk, afgestemd op uw behoeften aan een marktconforme prijs. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en een snelle service.

Voorontwerp
 From cradle to grave !
definitief ontwerp
Afbraak
From cradle to grave !
Gebruik van het gebouw